Elinstallation Sodermalm

Elinstallation Södermalm: elektriker utan väntan

Varför vänta på din elinstallationer på Södermalm? Service är vår styrka vilket betyder att vi kommer på en tid som passar dig. Oftast har vi tid samma vecka! Vi hjälper dig med allt från vardagsfix till renovering och nybyggnation. Ring oss och säg när du vill att det ska vara klart så bokar vi in dig. För din trygghet är vi till 100 % behöriga elektriker som levererar alla typer av elinstallationer på Södermalm.

Trygga elinstallationer på Södermalm

Vi jobbar snabbt och säkert. Alla våra elinstallationer i Söder utförs av behöriga fackmän och med personlig service.

Oavsett om jobbet eller litet och stort känner vi samma engagemang: vi får snabbt och effektivt upp önskad belysning och dimmer, installerar spis, fixar golvvärme, byter elcentral eller ser till att elbilen får sin laddbox.

Oavsett vilken elinstallation i Södermalm det gäller så kan du boka oss på kort varsel och utan lång väntetid.

Vilka elinstallationer kräver behörig elektriker?

Den som inte är behörig måste vara försiktig när det kommer till el. Viktigt att komma ihåg är att du har personligt ansvarig för de elinstallationer i Södermalm du utför på egen hand. Det är olagligt och livsfarligt men även förenat med brandrisk att chansa med el. Ditt försäkringsbolag accepterar inte heller obehöriga installationer. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer som inte får utföras själv. Det är förvånande många: du får exempelvis inte installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat eller utföra någon typ av fast elinstallation. Ring oss för trygg elinstallation i Södermalm. Vi hjälper dig även med bra rådgivning inför byggprojekt.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer på Södermalm av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer på Södermalm som passar ditt schema
 • Elinstallationer på Södermalm till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation på Södermalm

Kontakta oss för att boka din elinstallation

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

ETT MODERNT TEAM AV LOKALA ELEKTRIKER!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Södermalm samma vecka

Elinstallationer i Södermalm levereras snabbt. Oftast har vi tid inom ett par dagar. Vår bakgrund som dedikerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Södermalm

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Södermalm.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Södermalm

När läget är allvarligt finns vi för dig. Vår eljour som levererar akuta elinstallationer i Södermalm är alltid tillgängliga, dag & natt, vardag som helg. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Södermalm du bor.